Градежни материјали

Во нашиот склад ќе најдете дрвени градежни материјали, ќерамиди, пелети, брикети и кровни фолии.

Контакт

Кои сме ние?

Ние сме градежен склад во Тетово.


Во нашата понуда ќе пронајдете најквалитетно дрво чам и ариш, потоа ламперија (стандардна и полукружна), обработени даски, летви, греди, водоотпорна оплата, шпера за бетонирање, шиндра, ламилирани дрва, жолта оплата, црна оплата Werdi, летви, талпи.

Постоиме повеќе од 30 години, соработуваме со голем број компании и физички лица од Тетово и регионот.

Производи

Нудиме висококвалитетни материјали со најреални цени, најдобра и квалитетна услуга.

Австриски ламинирани греди

Гредите се користат за формирање на основната и носечката конструкција на покривот, но може и да послужат како носечка конструкција на објекти изградени од дрво. Ги нудиме во различни димензии.

Австриска ламперија

Австриска ламперија за фасади, изработена од чам и ариш.

Полукружна ламперија

Дрвена ламперија со заоблен профил, наквалитетно дрво чам и ариш. Се користи за обложување на ѕидови, плафони итн. Создава дополнителна топлинска изолација во просторт.

Австриски талпи

Различни дебелини, ширини и должини. Може да се нијансираат во нијанса, боја или да се лакира.

Австриски обработени даски

Обработени даски од Австрија, во различни димензии.

Австриска шпера за бетонирање

Висококвалитетен материјал за прецизна изведба на бетонирање.

Шпански под

Патос

Кровна фолија

Висококвалитетна облога од брендот Technonic.

Брикети и пелети

Брикет за огрев А1 класа.

Имате прашање ?

Секогаш достапни на следните контакти. Ве очекуваме.

E-Mail

atlantida2022@outlook.com

Телефон

+38976224004
+38971531564
+38970781423

Адреса

Иво Лола Рибар 1, Тетово

Галерија

Контакт

Направете нарачка, прашајте за цена, поставете прашање.

Побарајте понуда

Loading
Your quote request has been sent successfully. Thank you!